Procurement Blockchain Masterclass

Blockchain is inmiddels het stadium van hype voorbij. Aan deze technologie wordt al een tijdje een grote toekomst toegedicht. Het blijft echter vaak bij het tekenen van vergezichten en potentiële toepassingen in brede zin. Inkoopadviesbureau Qando volgt de blockchain ontwikkelingen al jaren op de voet. In het werkveld van inkoop is Qando pionier als het gaat om strategie, selectie en implementatie van blockchain-technologie vaan inkoopprocessen. Zij kunnen het begrip blockchain op een begrijpelijke manier uitleggen en vertellen je hoe het toe te passen is in jouw dagelijkse inkoopvak. Wat is blockchain? Welke kansen zijn er en welke impact heeft Blockchain in de wereld van vandaag? Hoe is Blockchain binnen inkoop toe te passen?

In deze masterclass voor YPP vertelt Qando over de impact van blockchain-technologie op inkoopprocessen en de rol van inkoopprofessionals. Ook bieden ze een hands-on ervaring met crypto-aankoop en het zelf bedenken van een use case voor de toepassing van blockchain-technologie in jouw organisatie.

 

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 19/03/2019
3:00 pm - 7:00 pm

Location
Inkoopadviesbureau Qando


Bookings

Be sure to log in before registering

2 replies
  • BoudewijnMeijs
   BoudewijnMeijs says:

   Beste Harry,

   Aanmelden kan nog t/m de dag voor het evenement, zolang er plekken beschikbaar zijn.
   Zijn de plekken vol en wil je wel komen, dan kan je het beste een mail sturen naar info@youngprocurement.com zodat we je op de hoogte kunnen houden van eventuele afmeldingen.

   Groeten,

   YPP

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.