Smart Sustainable Procurement YPP x Croon Wolter Dros (CWD + TBI) (Nederlandstalig)

Smart Sustainable Procurement (ofwel slim duurzaam inkopen)

We nemen in deze bijeenkomst iedereen mee vanuit de TBI strategie. Via duurzame oplossingen naar een praktisch voorbeeld en hoe je in elk inkoopgesprek impact kunt maken.

Vanuit de overkoepelende strategie van TBI zorgen we voor een vertaling naar praktische handvatten voor elke inkoper. Dit doen wij via drie transitiethema’s; de energietransitie, circulaire transitie en sociale transitie. Deze transities brengen enorme uitdagingen in de bouw en techniek met zich mee. En daarmee ook voor alle gebouw/asset eigenaren.

De uitdaging om een verpakkingsarme logistiek in te richten dient daarbij in deze bijeenkomst als praktisch voorbeeld van één actielijn in deze transities bij Croonwolter&dros.

Waarom organiseren we steeds meer in plaats van minder afval op de bouwplaats? En wat is onze rol als inkoper hierin? Hiervoor is er een branche-initiatief opgestart. Waarom eigenlijk als branche? De kartrekker van het branche-initiatief zal ons inhoudelijk inspireren waarna we in breakouts zelf aan de slag gaan met onze persoonlijke impact. Hoe zet je zelf de eerste stappen in de goede richting?

Meer achtergrond over de deelname van Croonwolter&dros in dit initiatief: Brancheplan Verpakkingen.

 

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 31/03/2023
2:00 pm - 6:00 pm

Location
Croon Wolter Dros


Bookings

Be sure to log in before registering

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.