Masterclass Asset Sharing in Strategic Procurement

Een dag na de NEVI lancering van ISO 20400 Sustainable Procurement concreet aan de slag hoe asset sharing past in deze wereldwijde standaardaanpak.

ISO 20400 Sustainable Procurement is een nieuwe standaardaanpak en wereldwijd vastgesteld voor het toepassen van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen. De meerwaarde van de ISO 20400 is dat het op een integrale manier naar duurzaamheid kijkt en zodoende inzicht, structuur en houvast geeft:

  • organisatie breed (fundamentals)

  • in de inkooporganisatie (enablers)

  • in het inkoopproces (procurement process)

U wil graag met of vanuit de procurement organisatie bijdragen aan het succes van uw bedrijf door zowel financieel slim alsook sociaal en duurzaam in te kopen, maar waar te beginnen? Wat als u dat plaatst in de huidige ontwikkelingen, waarbij internet het mogelijk maakt om op elk moment te zien wie, wat en waar beschikbaar heeft?

Daarover gaat deze masterclass. Karin van IJsselmuide trapt af en neemt u mee naar de toekomst: wat is de de ISO 20400 norm, wat betekent het als resultaten over meer gaan dan financieel succes? Karin is de voorzitter van de Nederlandse NEN-normcommissie ISO-20400. Daarnaast werkt als kennismanager/trainer voor NEVI, waarvoor zij de publieke – en MVI-modules en trainingen heeft ontwikkeld.

Hierna gaan we verder in op de nieuwe realiteit en gaan we samen aan de slag voor een ‘future proof business’. Dit doen we aan de hand van een inspirerende casus rondom sharing assets en een interactieve business game. Wat zijn nu de mogelijkheden en kansen van het delen van bestaande bedrijfscapaciteit middels de inzet van deelplatformen? En hoe maken we daarmee onze bedrijfsvoering duurzamer?

De masterclass vindt plaats op vrijdag 19 mei van 13.00 – 17.00 uur.

De kosten voor deelname bedragen €75,-, maar YPP leden krijgen 50% korting. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Wil jij meedoen? Meld je aan via events@valleycreators.com.

Meer informatie is te vinden op: https://www.circularvalley.com/0519-masterclass-asset-sharing.

Dit evenement wordt u aangeboden door Valley Creators i.s.m. Floow2

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.