Een reis door de Inkoop van de Gemeente den Haag

 

Iedereen kent de gemeente. Je staat er als persoon ingeschreven, ze zorgen ervoor dat je afval wordt opgehaald, je regelt je paspoort/ID bij het gemeentehuis, je betaalt er belasting aan, ze leggen en onderhouden straten, wegen, voetpaden en fietsroutes en verstrekken subsidies aan bijvoorbeeld zwembaden of bibliotheken. Maar wat betekent het om inkoper te zijn voor de gemeente den Haag? Met wat voor inkooppakketten kom je in aanraking? Wat zijn de grote uitdagingen van een gemeente? Wat maakt het zo uitdagend en leuk om voor een gemeente in te kopen? Pak je kans op 7 februari om meer inzicht te krijgen op de bovenstaande vragen tijdens het YPP event bij de gemeente Den Haag.

Op 7 februari, ga je met je groep de strijd aan met  de andere groepen tijdens een ontdekkingsreis door de stad. Hierbij ga je op verschillende locaties in de stad het daadwerkelijke resultaat van de inkoop zien. Voor vervoer is gezorgd, het is aan je groep om de meeste efficiënte route te kiezen zodat zoveel mogelijk punten gescoord kunnen worden.  Het gaat gegarandeerd een interactieve en actieve sessie worden!.

Programma

16.00-16.30 inloop met een drankje

16.30-17.00 uur:  presentatie Inkoop binnen Gemeente Den Haag  – Alexander Arsath Rois

17.00-17.30 uur: groepen worden gemaakt en krijgen een  korte uitleg over het inkoop pakket van waar ze naartoe gaan door een Haagse inkoper

17.30-19.30 uur:  ontdekkingsreis door Den Haag, incl uitleg specialist en/of inkoper over de ingekochte zaken

19.30-20.30 uur:  Borrel en winnende team wordt bekend gemaakt

 

 

Locatie

Spui 68, den Haag

 

Deze locatie is makkelijk te bereiken via openbaar vervoer. Het is op 15 min loop afstand van station den Haag HS en 7min vanaf station den Haag Centraal.

Er zijn ook parkeer garages in de buurt. Parkeren is op eigen kosten.

 

For English speakers:

We try to organize as much as possible, our events in English. Unfortunately for our non-Dutch speakers, this event will be organized in Dutch. So we hope to see you at one of our future upcoming events.

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 07/02/2017
4:00 pm - 8:30 pm

Location
Gemeente den Haag, de Spui


Bookings

Be sure to log in before registering

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.