Schiphol – Tendermanager Bouw – Closed

Tendermanager Bouw
Schiphol Group. A world of opportunities.
Schiphol heeft de ambitie om de wereld dichterbij te brengen. Wij willen één van de meest toonaangevende luchthaven ondernemingen zijn. Een commercieel bedrijf met een ondernemende bedrijfsvoering en een maatschappelijke functie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers, in totaal 2.000, zijn van groot belang in het bereiken van ons doel: Europe’s preferred airport.
Ter versterking van ons team inkopers bij Corporate Procurement zijn wij op zoek naar een Tendermanager  Bouw met commercieel gevoel en ondernemerschap. Het betreft een afwisselende en dynamische functie binnen een groeiende professionele afdeling.

Afdeling
Corporate Procurement is verantwoordelijk voor alle inkoop van Schiphol Group (statutaire verantwoordelijkheid). Als tendermanager kan je het verschil maken in het behalen van de kwalitatieve en financiële doelstellingen van onze onderneming. Maar liefst 60% van de totale omzet van Schiphol in 2014 werd besteed aan inkoop!

Werken als tendermanager bij Corporate Procurement is boeiend en biedt veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. De persoonlijke ontwikkeling van inkoopprofessionals staat hoog in het vaandel en kent uiteenlopende doorgroeimogelijkheden; naar andere activiteitenpakketten, verbreding of senior functieniveau. Er zijn genoeg mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen.

De functie
Je bent als tendermanager Bouw de schakel tussen de afdelingen van Schiphol en de leveranciersmarkt. Je bent een business partner die begrijpt wat de business drijft en creëert kansen door de mogelijkheden van de markt te verbinden aan de ambities van de business en uiteindelijk Schiphol. Je bent de architect en regisseur van inkooptrajecten vanaf het in kaart brengen van de behoefte tot aan het afsluiten van contracten met als uiteindelijk doel contracten af te sluiten die gedurende de gehele looptijd maximaal bijdragen aan Europe’s Preferred Airport. Ten einde jouw rol goed in te vullen ken je de markt en zorg je dat je helemaal up to date bent en blijft. Je maakt onderdeel uit van een team dat met elkaar invulling geeft aan de verdere professionalisering van de afdeling Corporate Procurement.
Het profiel
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met een inkoopopleiding zoals NEVI.
  • Ervaring met inkooptrajecten voor utiliteitsprojecten is een pré, affiniteit is een must
  • Ervaring met Europese aanbestedingen
  • Uitstekende adviesvaardigheden
  • Ruime organisatiesensitiviteit met oog voor belangen van de business binnen gestelde kaders
  • Kan snel schakelen en meedenken en –werken tussen verschillende niveaus
  • Resultaatgericht executiekracht en hands-on
  • Vernieuwend, creatief
  • Integer, en durft kritisch te zijn.
  • Goede beheersing van Nederlandse taal alsook goede kennis van de Engelse taal in woord en schrift
Interesse?
Heb je vragen na het lezen van deze vacature? Kijk dan op onze website http://www.schiphol.nl/WerkenVacatures.htm of neem dan contact op met Budi Darmadi, Manager Inkoop via 06-13722481 of darmadi_b@schiphol.nl.Interesse? Solliciteren kan t/m 5 juli 2015 via http://www.schiphol.nl/WerkenVacatures.htm
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.